УЗ добудує Дарницький міст

Поділитися:

«Укрзалізниця» добудує Дарницький міст за 1 млрд 150 млн гривень. Відповідний контракт підписаний регіональною філією «Південно-Західна залізниця» та компанією «Автострада», повідомляє «Перший Діловий».

За інформацією Міністерства інфраструктури в контракті йдеться про добудову автомобільних з’їздів на лівому березі Дніпра. Там міст веде до розв’язки на Дніпровській набережній, а також включає дорогу вздовж залізничних шляхів через Харківський шляхопровід в напрямку станції «Дарниця».

Наразі, на з’їзді на Дніпровську набережну здійснено частину підготовчих робіт. Так, зведено 16 опор з 21 та змонтована третина металоконструкцій прогонових будов.

Відзначимо, Дарницький міст більше 10 років знаходиться в недобудованому стані. Відсутній раніше спроектований комплекс автомобільних розв’язок, що не дає в повній мірі використати пропускну здатність моста.

Нагадаємо, Антикризовий штаб АТ «Укрзалізниця» провів друге засідання. У його ході були розглянуті вантажоперевезення. Не менш важливе питання — це оновлення вагонного парку. Були розроблені пропозиції, головна мета яких — усунути всі ті проблеми, які існують на цей момент.

Також ми писали й про те, що стали відомі витрати УЗ на наглядову раду.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу