У столиці через карантин впала завантаженість метро

Поділитися:

Кількість пасажирів у Київському метрополітені різко впала. Про це повідомили в пресслужбі, а винуватцем такої ситуації став коронавірус. З кожним днем ​​зростає захворюваність, школярі та студенти перейшли на віддалену форму або вийшли на канікули, а роботодавцям було рекомендовано по максимуму задіяти можливість онлайн-режиму роботи.

Також в пресслужбі сказали про те, що до початку пандемії столична підземка працювала практично зі стовідсотковим завантаженням, тому нинішній стан справ не можна не помітити. По цифрах — 90% завантаження становить до 1,8 млн пасажирів протягом одного дня. Також відомо, що в піковий час (вранці та ввечері) поїзда метрополітену їздять з інтервалом в 90 секунд, і це дуже високий показник в порівнянні з іншими метрополітенами у світі.

Раніше повідомлялося про те, що в Київському метрополітені розповіли про будівництво метро на Троєщину. Уже у 2021 році Сирецько-Печерська лінія буде продовжена на дві станції — будуть завершені роботи та запущені в експлуатацію станції «Мостиська» і «Проспект Правди». Поки що їх відкриття заплановано на кінці 2021 року, проте можливі зміни щодо термінів. Також є плани на будівництво ще двох станцій — «Івана Виговського» та «Виноградар».

Також ми писали про те, що столична підземка була закрита через 5 днів після введення карантину 12 березня в Україні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу