У «Київкомунсервісі» відбуваються обшуки

Поділитися:

Правоохоронці прийшли з обшуками на підприємство «Київкомунсервіс». Про це інформує пресцентр Київської міськдержадміністрації.

Зазначається, що слідчі дії здійснюють працівники Головного слідчого управління Національної поліції в рамках кримінального провадження № 42020000000002227, яке було відкрите рік тому на підставі ухвали Печерського райсуду Києва. При цьому, невідомо, чого саме стосується провадження.

У КМДА розповіли, що силовики вилучають копії документів. Відомо, що комунальне підприємство співпрацює зі слідством, надавши безперешкодно доступ до документів службовців.

У Київській мерії додають, що обшуки та вилучення документів на комунальних підприємствах столиці вже стали звичним явищем. Зокрема, подібні обшуки відбулися у «Київкомунсервісі» у серпні цього року. Тоді повідомлялося, що їх провели за фактом привласнення коштів столичної територіальної громади під час надання послуг з вивезення відходів.

Раніше ми повідомляли, що у жовтні на «Київтеплоенерго» відбулися обшуки. Правоохоронці стверджують, що керівник «Київтеплоенерго» вчинив службову недбалість.

Нагадаємо, 3 листопада у податківців по всій Україні силовики проводили обшуки. За інформацією пресслужби НАБУ, протиправний механізм полягав у сприянні мінімізації податкових платежів, у так званих скрутках, та допомозі фіктивним підприємствам.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу