У Києві змінили мобільний додаток для електронних квитків

Поділитися:

У столиці України несподівано припинив роботу мобільний додаток Kyiv Smart City. Електронний квиток на проїзд в муніципальному транспорті й на оплату паркування перенесений в новий додаток – «Київ Цифровий». Про це повідомив в соцмережі у вівторок, 5 січня, глава комітету Smart City громадської ради в Міністерстві цифрової трансформації України Юрій Назаров.

Представник громадської ради в Мінцифри роз’яснив причини змін:

«Додаток Kyiv Smart City більше не працює. Для нас це стало такою ж несподіванкою, як і для всіх киян. Ми також дізналися про це з новин. Наша команда не має ніякого відношення до розробки та реалізації нової програми «Київ Цифровий», але ми не змогли не помітити подібність в дизайні та інтерфейсі між ними».

Крім цього, за словами Юрія Назарова, команда Smart City продовжує розробляти нові і покращувати вже запущені сервіси не тільки для Києва, а й для всіх міст України. А поки кияни під час заходу в Kyiv Smart City побачать наступну інформацію.


Нагадаємо, в додатку «Дія» українці заплатили близько 6 млн гривень боргів і штрафів.

Також раніше ми повідомили про те, що в Нацбанку України спростили процедуру, яка дозволяє верифікувати з цифровим паспортом у відомому додатку «Дія».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу