У Києві представили нову карту укриттів

Поділитися:

У Києві оновили інтерактивну карту з адресами укриттів та бомбосховищ на випадок надзвичайних ситуацій у країні. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА), посилаючись на слова директора Департаменту муніципальної безпеки Романа Ткачука.

У КМДА повідомили, що карту змінили на початку лютого 2022 року, оскільки деякі дані були застарілими – їх вносили з початку 2014 року.

«Варто зауважити: якщо мешканці будинків виявлять підвальне чи інше приміщення біля своїх приміщень, яке придатне для укриття у разі виникнення надзвичайної ситуації, ми розробили рекомендований алгоритм дій громадян Києва у такій ситуації. Він також розміщений на сайті КМДА», – сказав Ткачук.

Раніше колишні президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко колективно звернулися до підписантів Будапештського меморандуму, закликавши їх дотриматися всіх гарантій безпеки для України. Про це йдеться у документі.

Вони нагадали, що свого часу наша країна відмовилася від свого арсеналу ядерної зброї, в обмін отримавши гарантії щодо захисту та безпеки від країн-учасниць. Серед них була Росія.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу