У Києві більша частина персоналу продовжує працювати віддалено

Поділитися:

У Києві офісні планктони не поспішають повертатися на свої робочі місця і продовжують в рамках карантину працювати у віддаленому режимі. Про це свідчать поточні дані ринку з боку консалтингової компанії NAI Ukraine.

Вказується, що наразі дистанційно працює близько 73% з опитаних респондентів і це попри те, що вже з липня місяця частина українців стала активно відновлювати свій робочий ритм після ряду послаблень стосовно карантину.

“У 73% офісних компаній близько половини персоналу продовжують повністю або частково віддалену роботу і змінили перелік своїх вимог до офісних приміщень”, – йдеться у звіті.

При цьому в контексті нових вимог до офісів з’ясувалося, що частина компаній просто ще не встигла підготувати необхідні умови для звичної роботи.

Також частина роботодавців просто чергує дистанційний режим роботи з офісною діяльністю.

Раніше компанія Colliers International провела опитування серед понад 5000 респондентів з 25 країн. За результатами цього опитування, майже 50% респондентів залишилися б працювати дистанційно 1-2 дні, а інші – 3 і більше днів на тиждень.

Також нещодавно онлайн-платформа OLX провела в серпні поточного року велике дослідження на тему віддаленої роботи. Було опитано близько 10 тисяч користувачів, які висловили свою думку про роботу на відстані під час карантину.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу