Стало відомо, що буде на місці Льодового стадіону у Києві

Поділитися:

За результатами тендеру, що відбувся 8 листопада в режимі онлайн, стало відомо, що Гарантований покупець «Центральна навчально-тренувальна база з ковзанярського спорту “Льодовий стадіон” Міністерства молоді та спорту» виграло ремонт у ТОВ «Техно Стиль Груп» на суму 95, 47 мільйонів гривень. Ціна угоди виявилася меншою на 6% від очікуваної (101,49 мільйона гривень).

Згідно з договором, переможець тендеру зобов’язується виконати низку робіт з облаштування нових тенісних кортів, зробити капітальний ремонт, у тому числі й адміністративної будівлі, відремонтувати інженерні мережі, дороги та майданчики. Також очікується облаштування нового штучного багатошарового покриття кортів, а до них провідний перекритий перехід. Корти накриють металевим каркасом із наступним утепленням. Заплановано і придбання нового обладнання.

Таким чином, замість Льодового стадіону на проспекті Глушкова, 9, зведуть національний тенісний центр.

Нагадаємо, що Льодовий стадіон, розташований у Києві, – перший у країні спортивний комплекс просто неба. Збудували його у 1975 році.

Раніше ми писали про дозвіл Київської влади збудувати магістраль на Осокорках, у Дарницькому районі.

Також ми повідомляли, що СБУ викрила шахраїв, які розкрадали бюджетні кошти, виділені на будівництво подільського мосту.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу