Стало відомо, коли в Україні запрацює перший магазин IKEA

Поділитися:

У понеділок, 1 лютого, у столичному торгово-розважальному центрі Blockbuster Mall відкриє перед покупцями двері перший у нашій країні магазин голландської торгової мережі IKEA. Про це у четвер, 28 січня, повідомили в Асоціації рітейлерів України.

Як сказано у повідомленні Асоціації рітейлерів, магазин мережі працюватиме, безпосередньо приймаючи покупців. Він реалізовуватиме меблі та товари для домашнього вжитку. Магазин розмітився у київському ТРЦ Blockbuster Mall на площі близько 5 тисяч кв.м. За словами директора торгової мережі IKEA у нашій країні Флоріана Мелле, у магазині покупці зможуть придбати товари для своїх домівок,  а також побачать меблі в інсталяціях.

Керівництво закладу просить покупців дотримуватися дистанції й розраховуватися картками банків. Торгова мережа IKEA заснована у 1943 році у Швеції представниками голландського бізнесу. Це провідний у світі реалізатор меблів та аксесуарів для квартир.

Нагадаємо, в Антимонопольному комітеті України прийняли рішення не штрафувати великі торгові мережі за підвищення цін під час карантину.

Також раніше повідомлялося, що мер Києва Віталій Кличко попросив Антимонопольний комітет України перевірити зростання цін під час вимушеного карантину в столиці України через пандемію коронавірусу нового типу.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ