Найбільший прапор буде піднято в столиці

Поділитися:

Прес-служба Київської міської державної адміністрації повідомила про те, що в столиці продовжують встановлювати флагшток для найбільшого прапора України.

Відомо, що споруда зводиться на території Меморіального комплексу “Національний музей історії України у Другій світовій війні”, біля “Батьківщини-матері”.

Мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в Facebook опублікував відео в форматі 360 градусів.

“Друзі! Сьогодні 30 років з моменту підняття Державного прапора України біля будівлі столичної мерії. Саме в Києві, на Хрещатику, 36 замайорів тоді перший український прапор. Сьогодні ми працюємо над тим, щоб в Києві з’явився і найголовніший прапор країни”, – написав градоначальник.

Повідомляється, що висота флагштока сягатиме 90 метрів, а полотнище прапора має розміри 16 м на 24 м. Підіймати національний прапор таки розмірів планують 23 серпня в День Державного прапора України.

Також, в Київській держадміністрації заявили, що проект по установці флагштока не отримував коштів з міського бюджету, а будується на благодійні кошти фонду “Майбутній Київ”.

Раніше повідомлялося, що в Києві на Шулявському мосту проводять асфальтування. У Київській міській державній адміністрації уточнили, що основні роботи будуть проводитися у вихідні дні, щоб не створювати проблем для автомобілістів і жителів міста.

Крім асфальтування, близько з’їздів з мосту заново укладають інженерні мережі, монтують нові опори освітлення і упорядковують підземний перехід для пішоходів.

Нагадаємо, що в Бразилії статую Христа символічно підсвітили прапорами країн, які постраждали від штаму «COVID-19». На поточний момент всередині країни зареєстровано 621 випадок захворювання коронавірусів.

Відзначимо, що підтримати світ і зусилля населення по боротьбі з пандемією вирішили символічної підсвічуванням статуї Христа в бразильському місті Ріо-де-Жанейро.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу