Київських комунальників звинуватили в монополії

Поділитися:

КП “Київавтошляхміст” став об’єктом пильної уваги АМКУ. Так, Київське обласне територіальне відділення АМКУ відкрило справу проти підприємства, звинувачуючи “Київавтошляхміст” в монополії і завищенні цін на розміщення кабелів провайдерами на мостах.

Конфлікт між інтернет-провайдерами, яким доводиться переплачувати за використання мереж на київських мостах, і підприємством “Київавтошляхміст” існує вже не один рік. Через такого зловживання своїми ресурсами, в кінцевому підсумку постраждають споживачі, оскільки висока вартість установки кабелів тягне за собою і підвищення тарифів.

Відзначається, що якщо зловживання КП «Київавтошляхміст» буде доведено, підприємству загрожує штраф в розмірі 10% від річного доходу. До слова, за минулий рік КП запрацювало 172,5 млн гривень. Отже, максимальний розмір фінансового покарання може досягти 17,3 млн гривень.

Раніше повідомлялося, що в Києві на Шулявському мосту проводять асфальтування.

У Київській міській державній адміністрації уточнили, що основні роботи будуть проводитися у вихідні дні, щоб не створювати проблем для автомобілістів і жителів міста. Крім асфальтування, близько з’їздів з мосту заново укладають інженерні мережі, монтують нові опори освітлення і упорядковують підземний перехід для пішоходів.

Нагадаємо, що Антимонопольний комітет України в ході розслідування справи про будівництво об’єкта «Арка», який є частиною укриття Чорнобильської АЕС, виявив картельну змову на конкурсах з відбору підрядника для будівництва об’єктів на Чорнобильській АЕС. Про це повідомила прес-служба АМКУ.Підприємству “Кіевавтошляхмост” загрожує штраф в розмірі 10% від річного доходу

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу