Київ «перенесли» в помаранчеву карантинну зону

Поділитися:

З 14 вересня 2020 року столицю України (Київ) перенесли до помаранчевої зони карантину. Причина – зростання захворюваності на коронавірус.

Таке рішення було прийнято на зустрічі Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Тобто, в місті не працюватимуть хостели, спортзали, установи культури, нічні клуби. Також не можна буде відвідувати масові заходи (одна людина на 20 квадратних метрів і не більше 100).

Раніше повідомлялося, що в Україні за час карантину податкове навантаження на бізнес збільшилося в 1,5 раз. Про це повідомляє президент України Володимир Зеленський в рамках свого робочого візиту в Житомирську область.

За словами глави держави, за цей же період прибутковість українських митниць різко впала. Він сказав, що на відміну від Податкової служби України, яка показує досить хороший результат, українська митниця поки що не дотягує до тих завдань, які ставило Міністерство фінансів України. Все це пов’язано з карантином.

Також ми писали, що у період посиленого карантину (17 березня-25 травня 2020 року) в Києві метрополітен зазнав збитків на суму в 621 мільйон гривень.

На порталі метрополітену зазначено, що в нормальних умовах компанія отримує від транспорту в середньому 277 мільйонів гривень в місяць. При цьому щомісячно на заробітну плату

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу