У США перенесли наступну церемонію «Оскара»

Поділитися:

Згідно з інформацією на сайті Американської кіноакадемії, дата проведення 94-ї церемонії вручення премії “Оскар” буде перенесена з 27 лютого на 27 березня.

Так, в графіці, який опублікувала академія, 21 грудня буде представлений список фільмів, що увійшли до шорт-лист премії, а 8 лютого буде оголошено номінантів на “Оскар” у всіх категоріях.

Там також відзначили, що в силі залишаться зміни вимог до учасників, які взяли минулого року через пандемію коронавірусу: організатори премії допустять до відбору фільми, які були показані онлайн.

Крім того, в кіноакадемії додали, що дата проведення церемонії знову може бути перенесена. Причину цього там не уточнили.

Нагадаємо, що 25 квітня в Лос-Анджелесі пройшла 93 церемонія вручення головної нагороди в кіноіндустрії – Оскар. За підсумками, статуетку в номінації «Кращий фільм» отримала картина «Земля кочівників». А приз за кращу режисуру отримала Хлоя Чжао, яка стала першою жінкою-представницею расових меншин США в цій категорії, яка удостоїлася високої нагороди.

Раніше повідомлялося, що в 2021 році Україна зробила заявку на участь в «Оскарі», висунувши на міжнародну премію фільм «Атлантида» режисера Валентина Васяновича. Про це повідомляє Український Оскарівський комітет на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу