Стали відомі підсумки «Євробачення»

Поділитися:

22 травня в Роттердамі пройшов фінал пісенного конкурсу Євробачення-2021. За підсумками глядацького голосування і оцінок журі, цього року перемогла Італія. Представляла країну глем-рок група Maneskin. Відомо, що загалом артисти набрали 524 бали з яких 318 віддали глядачі і 206 від журі.

Друге місце отримала Франція і її представниця Барбара Праві, що отримала 499 балів. Трійку лідерів конкурсу замикає Швейцарія. Цю країну представив виконавець Gjon’s Tears, який набрав 432 бали.

Ісландська група Da∂i Freyr og Gagnamagni∂ навіть не виступила у фіналі через те, що члени колективу захворіли на коронавірус, змогла отримати підтримку глядачів і суддів, таким чином посівши 4 місце з результатом в 378 балів.

ТОП-5 кращих пісень Євробачення цього року замикає український гурт Go_A з композицією “ШУМ”, що отримала 364 бали. Крім того, українські виконавці стали другими в рейтингу голосування глядачів.

Слід зазначити, що Go_A в своїх піснях поєднує український автентичний вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани і потужний гітарний драйв.

Нагадаємо, що в суботу, 22 травня, в Роттердамі відбудеться щорічний міжнародний конкурс пісні «Євробачення-+2021». Минулого року конкурс довелося перенести через пандемію коронавірусу.

Раніше повідомлялося, що українська команда Go_A заспівала композицію SHUM ( «Шум») і вийшла у фінал. Вдале виконання і голоси багатьох шанувальників з різних куточків світу зробили цей виступ одним з найяскравіших в нідерландському Роттердамі.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ