Російська комедійна актриса більше не загрожує національній безпеці України

Поділитися:

В травні 2017 року комедійної актрисі, зірці шоу-проекту Comedy Woman заборонили в’їжджати на територію України протягом п’яти років. Заборона пов’язана з її виступами на окупованій Кримської території, при чому дізналася про нього Варнава від журналістів. У зв’язку з цим, артистка змушена була покинути український проект, на якому кілька років була ведучою гумористичної програми.

Зараз же артистку викреслили зі списку осіб, які надають національну небезпеку для України і знову дозволили відвідувати українську територію.

Відповідний наказ № 1562 видало Міністерство культури, молоді та спорту України від 18 березня 2020 року на підставі звернення Служби безпеки України.

“Оновити Список осіб, які становлять загрозу для національної безпеки, виключивши звідти Варнаву Катерину Володимирівну”, – свідчить текст документа.

Нагадаємо, що журналісти російського телеканалу «Зірка» не можуть в’їжджати на територію української держави протягом трьох років. Причина – порушення режиму в пункті пропуску при в’їзді в Україну їм винесено постанову про адміністративне правопорушення »

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу