Настя Каменських зняла новий кліп про свої найкращі моменти з Потапом

Поділитися:

Українська співачка, яка виступає на сцені під псевдонімом “NK”, Настя Каменських, зняла новий кліп про свої найкращі життєві моменти і історію кохання з колишнім партнером по дуету і нинішнім чоловіком Потапом.

Пісня презентована Настею має символічну назву “Спогади” та розкриває чималу інтимну частину зі знайомства та розвитку відносин двох знаменитостей, які тривалий час приховували свої відносини від публіки.

Як розповіла Настя, ідея зняти такий ролик прийшла до неї несподівано, після чергового перегляду архівних фотографій з власного життя. Тоді співачка прийняла рішення, що хотіла б поділитися цими моментами з фанатами своєї творчості.

“В один затишний вечір я переглядала фото в телефоні. Щасливі посмішки, сонячні дні і романтика мене так надихнули, що я захотіла створити з усього цього невеличкий фільм спогадів. Щоб прожити ті відчуття ще раз“, – поділилася Каменських.

Як повідомлялося раніше, відома українська співачка Настя Каменських привітала свого чоловіка Потапа з Днем народження: парочка відзначає свої святкові дати з невеликим розривом у чотири дні.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ