На зло всім хейтерам: Тодоренко подарувала свою статуетку Жінки року жертві домашнього насильства

Поділитися:

Українська телеведуча Регіна Тодоренко продовжує відновлювати свій імідж після необдуманих слів про насильство вдома. На цей раз зірка презентувала свою статуетку “Жінки року” в якості подарунка однієї їх жертв домашнього насильства Маргариті Грачової, яка опублікувала про це пост в Instagram.

Відзначимо, що в 2017 році жінка стала жертвою насильства з боку чоловіка, який в пориві гніву відтяв їй частину руки, приревнувавши до іншого.

У своїй публікації жертва насильства написала, що незважаючи на цінний подарунок – для неї така статуетка нічим не значима і що вона була більше рада просто поговорити з Регіною. Також дівчина похвалилася подарунком для свого сина, який отримав від ведучої костюм у вигляді панди.

Всі ми робимо помилки, але головне намагатися їх виправити!“, – написала Грачова про Тодоренко.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Помните я отправляла свою книгу “Счастлива без рук” @reginatodorenko , а сегодня пришла ответная посылка от неё. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Начну сразу с просьбы, пожалуйста воздержитесь от комментариев: – Какая Регина неискренняя! – Откупилась за 2 миллиона! – А сколько она тебе заплатила? – Ей вообще плевать, главное сохранить контракты любой ценой. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Все мы совершаем ошибки, но главное пытаться их исправить! 📌 за две недели фильм Регины Тодоренко о проблеме домашнего насилия посмотрели более 4 миллионов людей; 📌 она перевела 2 миллиона рублей в центр “НАСИЛИЮ.НЕТ”; 📌 разрабатывает специальное приложение, которое должно помочь тем,кто столкнулся с домашнем насилием; 📌 и у меня теперь появилась статуэтка “Женщина года”. Честно, для меня эта награда🏆 ничего не значит. И при видео-общении с Региной(когда она снимала фильм),я сразу сказала: “Статуэтка мне не нужна” и в шутку добавила: “Лучше костюм панды, у меня младший сын их обожает”. (Про панд вспомнила, так как муж Регины выступал на шоу “Маски” в костюме Панды🐼) ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Вот теперь я обладатель тяжелой стекляшки с надписью “Женщина года 2019” и двух прекрасных костюмов панд! Детям я их пока не показывала,хочу сделать сюрприз Данику на день рождения и разбудить его с утра в этом костюме) Ждите сторис от меня 29 мая😁 —спойлер: в этот день будет нашествие панд— ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❗В ЗАКЛЮЧЕНИЕ❗ Даже после предательства,я не потеряла веру в людей. И только время нам покажет всю подлинность действий Регины Тодоренко! #маматрансормер #панда

Публикация от Маргарита Грачева (@margoritka1211)

Як повідомлялося раніше, українська співачка і телеведуча Регіна Тодоренко після свого гучного скандалу про домашнє насильство випустила тематичний фільм, присвячений цій темі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу