Леді Гага і Аріана Гранде шокували шоу-біз спільною музичною прем’єрою

Поділитися:

Американська співачка і королева епатажних образів Леді Гага записала спільний трек зі своєю колегою по цеху Аріаною Гранде: зірки вже представили ролик на свою нову прем’єру пісні. Відповідне відео опубліковане на офіційному каналі Гаги в YouTube.

Відзначимо, що композиція називається “Rain On Me” і є частиною нового альбому Гаги “Chromatica”. Цікаво, що повноформатний вихід альбому для фанатів був анонсований в числах 29 травня.

Поки що Гага зняла ролик-прем’єру альбому, в якому, судячи з усього, вирішила повернутися до початку кар’єри і знову дивувати публіку футуристичними образами і незвичними ідеями кліпу.

Спільна робота співачок буквально підірвала музичні чати, а саме відео шанувальники оцінили майже в 2 мільйони лайків. Більш того, вже через добу з моменту публікації ролику кліп набрав більше 15 мільйонів переглядів на YouTube.

Як повідомлялося раніше, популярна американська модель іранського походження і за сумісництвом найкрасивіша жінка світу Белла Хадід показала фанатам незвичайне селфі з відпочинку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу