Алессандра Амбросіо підкорила спокусливою фігурою в розкішному літньому вбранні

Поділитися:

Екс-ангел Victoria’s Secret і за сумісництвом відома американська модель Алессандра Амбросіо підкорила спокусливою фігурою в розкішному літньому вбранні. Дивовижними знімками знаменитість порадувала в своєму Instagram.

У кадрі Алессандра позує в розкішному вбранні з довгої спідниці і укороченої блузи ніжно-кремового кольору. Наряд виконаний з доповненням цікавих візерунків, а також створює образ оманливої ​​скромності, незважаючи на відвертий розріз спідниці, який оголює довгі ноги манекенниці.

Зірка знялася біля цвітіння фіолетових квітів: в кадрі знаменитість то щасливо кружляє в навколо дерев, то із задоволенням вдихає аромат рослини.

Привіт! Було так весело провести щасливу годину в ефірі з моєю подругою, яку я обожнюю – Шарлотт Тілбері. Фото зроблені моєю маленькою Анею Луїзою“, – написала в коментарі під знімком модель.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Hola… 🦋💫 Had so much fun doing a happy hour IG live with my friend that I adore @ctilburymakeup !!! 📸 By my baby girl @anjalouise.a.m

Публикация от Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Як повідомлялося раніше, американська актриса Меган Фокс не нудьгує після розставання зі своїм багаторічним партнером і чоловіком Брайаном Остіном Гріном: зірка знялася в запальному кліпі музиканта Колсона Бейкера і навіть засвітила свої принади в кадрі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу