Зеленський звільнить Буславець, якщо доведуть її зв’язок з Ахметовим

Поділитися:

Президент Зеленський заявив, що поки у нього немає доказів, що в.о. міністра енергетики Ольга Буславец пов’язана з олігархом Рінатом Ахметовим.

За словами президента, прем’єр-міністр Денис Шмигаль повинен буде звільнити тимчасово виконуючу обов’язки міністра енергетики Ольгу Буславец, якщо буде доведений її зв’язок з олігархом.

“Ми призначили Буславец, тому що вона людина Ахметова? У мене немає доказів, що вона людина Ахметова. Я чув про це на телеканалі, я читав про це в Facebook, я чув про це від депутата Андрія Геруса особисто “, – сказав Зеленський.

За словами Володимира Зеленського, є багато чуток про зв’язок Буславець і Ахметова. Ходять чутки про те, що в.о. міністра працює на Ахметова, але доказів цього факту немає.

“Якщо буде якийсь доказ, що вона лобіює, то, я впевнений, що прем’єр-міністр повинен її звільнити”, – зазначив президент.

Як відомо, Ольга Буславець була призначена на посаду в.о. міністра енергетики та навколишнього середовища 16 квітня. Раніше Буславець працювала у ДТЕК Ріната Ахметова.

Як повідомлялося раніше, Кабінет міністрів України розділив міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища на два профільних відомства. Проект відповідного рішення уряд розглянув на засіданні 27 травня.

Також, Дмитро Сидоров – аналітик енергоринку в ефірі «Першого ділового телеканалу» розповів про те, що владі необхідно приватизувати Центренерго.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу