Зеленський зареєстрував у Раді пакет законопроєктів про «економічний паспорт»

Поділитися:

Глава держави Володимир Зеленський зареєстрував у парламенті чотири проєкти законів щодо «економічного паспорта українця», свідчать картки законопроєктів, оприлюднених на сайті Верховної Ради.

Йдеться про такі законопроєкти: №6394 – щодо економічного паспорта і його закріплення у законодавстві; №6395 – щодо зміни у Бюджетному кодексі з приводу державних внесків до системи економічного паспорта; №6396 – щодо внесення змін у Податковий кодекс в частині оподаткування коштів Фонду майбутніх поколін; №6397 – щодо змін у Кодекс про адміністративні правопорушення і Кримінальний кодекс стосовно відповідальності за можливі порушення інтересів учасників Фонду майбутніх поколінь.

Раніше президент неодноразово заявляв про плани створення «економічного паспорта», що передбачає отримання усім народженим в Україні дітям дивідендів від використання природних ресурсів після повноліття.

Також повідомляється, що українці з паперовим паспортом зможуть зареєструватися у «Дії».

Раніше повідомлялося, що документи, які посвідчують особу, замінять на ID-картку. Відповідний урядовий законопроєкт зареєстрували у Верховній Раді.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ