Зеленський просить інвестицій у ЄБРР

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що Україна потребує інвестицій в інфраструктурні проекти і сільське господарство, планує розвивати державно-приватне партнерство в дорожній галузі.

“Дуже важливо підтримувати інфраструктурні проекти в Україні, адже якісні дороги, мости і соціальна інфраструктура важливі для кожного українця. Завдяки інфраструктурним проектам ми створили 190000 робочих місць в той час, коли через пандемію COVID-19 багато хто втрачав роботу”, – сказав Зеленський .

Відомо, що під час зустрічі з главою Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) Оділь Рено-Бассо, сторони обговорили питання розвитку аграрного сектора України.

“Україні потрібно чимало інвестицій в модернізацію інфраструктури зрошення. Її відновлення буде потужним кроком у розвитку сільського господарства і України як гравця на міжнародному аграрному ринку”, – підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, що на інвестиційному спільному форумі нашої країни і Республіки Казахстан обидві сторони затвердили п’ять ключових напрямках з інвестицій, в яких будуть співпрацювати. У тому числі було підписано співробітництво України з Казахстаном в аграрному секторі.

Раніше повідомлялося, що в умовах кризи COVID-19 Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) підтримав Україну інвестиціями в обсязі 812 млн євро. Про це повідомляється в прес-релізі банку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу