Завод «Богдан» у Луцьку продадуть з аукціону

Поділитися:

Стало відомо, що виробничі активи заводу “Богдан Моторс” будуть виставлені на аукціон. Зокрема, поки що йдеться про майно, розташоване в Луцьку та Черкасах.

Суд у справі про банкрутство компанії вже призначив продавця, який проведе аукціон як арбітражний промовець. На даний момент частково автозаводи «Богдану» вже є серед лотів у системі Prozorro.

Самі торги заплановані на 3 березня 2022 року. Як активи для продажу позначені нежитлові приміщення та земельні ділянки у двох містах: Луцька та Черкас. Загальна сума лотів – 76 мільйонів гривень.

Повідомляється, що продаватимуть комплекси цехів, лабораторій та іншу заводську нерухомість, яка колись входила до складу активів заводу «Богдан Моторс». Проте в цей же час у повідомленні уточнюють, що на аукціон все ж таки будуть виставлені не головні виробничі корпуси, а саме їх додаткові приміщення, а також цех сендвіч-панелей, що раніше функціонував.

Таким чином, на аукціоні продавець запропонує такі об’єкти у Луцьку: земельну ділянку з комунікаціями – 7 гектарів, склад ангар ВМТП, площа якого – 477,9 квадратних метрів, офісний будинок В3 – 70,6 квадратних метрів, насосну станцію системи пожежогасіння, чия площа вимірюється у 52,9 квадратних метрів та блок складів відділу капітального будівництва майданчик №2 із загальною площею 854 квадратні метри.

Ще в жовтні 2021 права кредитної вимоги до компанії «Богдан Моторс» та ряду інших фірм, пов’язаних з корпорацією, виставили на продаж. Зробив це державний Укрексімбанк.

А нещодавно ми писали, що дочірня компанія Богдан Моторс – «Автоскладський завод №2» – і надалі за рішенням феміди залишатиметься банкрутом. Відповідне рішення ухвалив Центральний апеляційний госпсуд, відмовивши Укрексімбанку у задоволенні апеляційної скарги.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ