З 1 травня Мінсоцполітики перегляне нарахування субсидій

Поділитися:

У Міністерстві соціальної політики повідомили, що вже з 1 травня почнеться перепризначення субсидії на наступний період. Однак за словами представників відомства, результати верифікації виплат субсидій показують, що не всі, хто отримав субсидію, мають потребу в ній.

“Наприклад, маємо ситуацію, коли особа оформила субсидію і буквально через кілька тижнів майже на 1 млн грн купує валюту. Субсидія – це адресна соціальна допомога тим, хто не може, а не тим, хто не хоче платити за комунальні послуги”, – прокоментував заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко.

Нагадаємо, що громадяни України втратили багато коштів на оплату комунальних послуг в січні. Тому у Верховній Раді мають намір звернутися до представників Кабінету міністрів для вирішення цього питання.

Раніше повідомлялося, що посилити адресність надання житлових субсидій для забезпечення державної соціальної підтримки населенню вирішили в українському уряді. Так, 14 квітня відповідну постанову було прийнято Кабінетом міністрів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу