Євросоюз анонсує нову програму для Донбасу

Поділитися:

Глава Європейської ради Шарль Мішель під час спільного брифінгу з президентом України Володимиром Зеленським на КПВВ “Щастя” в Луганській області 2 березня розповів про те, що Євросоюз в цьому році починає нову програму підтримки економічного розвитку і надання державних послуг на Донбасі.

“ЄС надав значну підтримку Україні для пом’якшення впливу конфлікту, і в цьому році ми починаємо нову програму для підтримки економічного розвитку і надання державних послуг в цьому регіоні. Це також буде включати фінансування пунктів в’їзду-виїзду”, – сказав Мішель.

Крім того, чиновник назвав Росію учасником конфлікту на Донбасі і сказав, що Європейський союз робить все можливе, щоб на Донбасі настав мир.

Нагадаємо, що глава Ради Європи Шарль Мішель вважає, що в Україні ще потрібно багато працювати над верховенством права, судовою реформою і боротьбою з корупцією.

Раніше повідомлялося, що згідно з порядком денним Президента Європейської ради, Шарль Мішель по приїзду в Україну 2 березня разом з главою української держави Володимиром Зеленським відвідає схід країни і зустрінеться з представниками Операції Об’єднаних сил.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу