Європейські авіакомпанії фіксують небувале зростання попиту на квитки

Поділитися:

Європейські авіакомпанії фіксують небувале зростання попиту на квитки: він зріс на 500% в порівнянні з першими числами травня місяця. Про це свідчать дані авіакомпанії “airBaltic”.

За даними відомства, рівень продажів буквально злетів вгору в період останніх двох тижнів спостережень з боку підприємства і якщо на початку місяця попит на поїздки був невеликий, то вже під кінець травня ажіотаж на купівлю квитків збільшився в рекордно великих масштабах.

Відзначити, що офіційні перельоти компанія відновила від 18 травня і вже зараз можна говорити про більш, ніж 13 тисяч заброньованих місць, які були зафіксовані за підсумками останніх двох тижнів травня.

Повідомляється, що за перший тиждень роботи авіасполучення компанія “airBaltic” встигла перевезти близько 4 315 пасажирів.

Зараз перевізник поступово відновлює свої маршрути з центральними аеропортами держав-партнерів. Поки що найпопулярнішими рейсами є маршрути Ріга-Франкфурт, Ріга-Осло і Таллінн-Амстердам.

Як повідомлялося раніше, Міністерство інфраструктури України веде активний перемовний процес про відновлення авіасполучення: мова йде про відновлення як внутрішніх, так і міжнародних транспортних сполучень.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ