Європа покращує прогнози для туристів

Поділитися:

Ряд країн Європейського союзу поліпшив свої прогнози щодо відновлення авіасполучень і міжнародного туризму: Україна і країни ЄС можуть відновити свої перельоти вже від 15 червня. Про це повідомляє головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

За його словами, в своїх рішеннях українська влада частково рівняється на аналогічні рішення провідних країн Європи і уважно спостерігає за тим чи іншим зняттям обмежень. Це ж стосується і сфери туризму та авіасполучень

Так, Міжнародна асоціація повітряного транспорту (IATA) дещо покращила власні прогнози щодо перельотів і вказує на ймовірність відновлення рейсів вже в першій половині літа: або в середині червня, або на початку липня.

Як поділився зі ЗМІ глава IATA Олександр де Жюніак, галузь буде перезапускати відразу в декілька етапів: відпочатку відкриються внутрішні ринки, потім з липня місяця поновляться ринки Європи, Північної Америки і ряду країн Азіатсько-Тихоокеанського регіону і останнім запрацює міжконтинентальне повідомлення.

Як повідомлялося раніше, в Україні очікується зростання рівня внутрішнього туризму. Про це свідчать дані Державного агентства у справах туризму. Незважаючи на довгий карантин люди сильно втомилися і швидше за все при першій же можливості захочуть побалувати себе подорожами, які на час закриття державного кордону можливі лише всередині України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу