ЄС вводить стандарт «Євро-7» для автівок

Поділитися:

В Євросоюзі займаються розробкою нового екостандарту для автівок – Євро-7. Станом на зараз експерти говорять про введення у дію цього стандарту не раніше 2025 року.

Цікаво, що експерти думають про закінчення ери двигунів внутрішнього згоряння, а пов’язують цю подію саме з розробкою нового сучасного стандарту. Тобто, автовиробникам буде невигідно їх виробляти, тож вони припинять виробництво.

Натомість у країнах Євросоюзу зросте кількість вироблених електромобілів та гібридів, а також станцій для них. Станом на зараз інфраструктура не є достатньо розвинутою.

Раніше повідомлялося, що в Україні зростає в ціні бензин, дизпаливо та автогаз. За словами експертів, особливо чутливим було підвищення цін на бензин групою «Приват» – на цілу гривню дев’ятнадцятого жовтня. Дизпаливо і бензин марки А-95 в різних мережах автозаправок стали дорожче з 21 грн за літр до 22-х грн.

Також ми писали про те, що «Укроборонпром» купляє паливо за новими схемами. Наразі вже відомо про першу угоду, яка була виставлена, а після цього ухвалена на майданчику ProZorro. Загальна вартість угоди склала близько 2,5 мільйонів гривень, купляти планують і бензин, і дизпаливо.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу