У минулому році ЄБРР разом з донорами підтримав туристичну галузь України

Поділитися:

Підтримка туристичної галузі, яка сильно постраждала від коронавірусних обмежень – основний пріоритет роботи Європейського банку розвитку і реконструкції в Україні. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу, посилаючись на заяву керівника департаменту підтримки розвитку малого та середнього бізнесу міжнародного інституту Катерини Рігг.

Відомо, що понад 90% підприємців з цієї сфери – представники малого і середнього бізнесу. А діяльність ЄБРР як раз і спрямована на підтримку цього сегмента.

За словами представниці ЄБРР, ще на початку квітня минулого року почалося оновлення дорожньої карти для туристичного сектора. Крім цього українські ресторатори і представники готелів отримали можливість проконсультуватися з колегами та експертами з різних країн. Також дорожня карта містить рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності для системи українського туризму, стратегічні пріоритети та напрямки діяльності.

Слід зазначити, що минулого року через коронавірусних обмежень українська туристична галузь втратила 60 млрд гривень.

Нагадаємо, що в Державному агентстві розвитку туризму почали розробку нової концепції містичного туризму. Про це повідомили в Telegram-каналі відомства.

Раніше повідомлялося, що Україна разом з Туреччиною і Єгиптом входить в трійку країн з максимальною присутністю ЄБРР на ринку інвестицій. Про це заявив Алан Пійу, віце-президент ЄБРР.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ