ВР ухвалила закон про лізингові операції

Поділитися:

Парламент підтримав законопроект, який вносить зміни до Податкового кодексу, які покликані усунути протиріччя і уточнюють визначення лізингових операцій. Проєкт закону ухвалено у другому читанні.

Як пояснюють ініціатори закону, відповідний документ необхідний для того, щоб сформувати визначення лізингової (орендної) операції, а також супутніх норм Податкового кодексу.

Як очікується, після ухвалення цього закону підвищиться законодавчий захист прав суб’єктів відносин у лізинговій сфері. Також сприятиме подальшому розвитку лізингу в країні і економічного зростання.

Раніше ми писали, що дано старт прийому заявок на участь в розіграші на порталі держпослуг «Дія». Йдеться про можливість виграти пільгові кредити на житло, учасники програми — внутрішньо переміщені особи. Грант надано німецькою кредитною установою KfW, він становить 25,5 мільйона євро.

Також ми повідомляли, що в Міністерстві фінансів підрахували, скільки було видано так званих дешевих іпотечних кредитів з початку роботи програми. На зараз за місяць було узгоджено іпотеку для 60 сімей. Це програма кредиту на власне житло під 7%.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу