ВР дала старт «ресурсному» законопроєкту

Поділитися:

Верховна рада відкрила шлях до набуття чинності «ресурсного» законопроекту. Про це повідомляє телеканал «Перший Діловий».

Сьогодні відхилили усі постанови, які вимагали скасувати результати голосування за підвищення податків для великого бізнесу. Тож, тепер документ можуть підписати спікер Верховної ради і президент. Також депутати запустили спеціальний режим оподаткування на ринку IT-послуг.

Зокрема, у документі зазначені критерії, за якими IT-компанії зможуть отримати резидентство «Дія.City» – лише юридична особа, яка одночасно відповідає таким низкам вимог: Середньомісячні зарплати працівників компанії становлять тисяча двісті євро, середньооблікова кількість її працівників та гіг-спеціалістів (у разі залучення) за підсумками кожного календарного місяця має бути не менше 9 осіб. Сума кваліфікованого доходу, отриманого за перші три місяці набуття статусу резидента «Дія.Сіті», має становити щонайменше 90% від загального доходу за цей період.

Нагадаємо, що у Верховній Раді готують законопроект, який стосуватиметься зниження податків, а також про запровадження податку на виведений капітал. Про це повідомив глава профільного парламентського комітету Данило Гетманцев.

Також ми писали про другий закон щодо податків, ухвалений Верховною Радою, який необхідний для запуску «Дії.City».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу