Визначено країни, які швидше за все вийдуть з кризи

Поділитися:

Світові ЗМІ повідомляють, що після пандемії коронавірусу швидше за все зможуть відновити свої економіки і вийти з кризи США і Китай. Зокрема, через темпи вакцинації від коронавірусу.

На думку експертів, світова економіка почне відновлюватися вже в поточному році і динаміка буде позитивною. Зростання глобальної економіки складе рекордні за більш ніж 50 років 6,9%, зазначили у виданні.

Країною-лідером стануть, перш за все, Сполучені штати Америки, хоча хороші результати покаже і Китай. А ось у Франції, Німеччині, Великобританії, Італії, Японії буде поки спостерігатися економічний спад.

Нагадаємо, що Державна служба статистики оприлюднила оцінку валового внутрішнього продукту (ВВП) України в 2020 році. Економіка скоротилася на 4,0%, що дещо краще урядового прогнозу (4,8%).

Раніше повідомлялося, що в Африці вчені зафіксували новий варіант коронавірусу SARS-CoV-2, який може включати в себе до 40 мутацій. Про це повідомив керівник Африканського центру з контролю і профілактиці захворювань (Africa CDC) Джон Нкенгасонг.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу