В Україні зросла емісія цінних паперів

Поділитися:

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку за період з січня по липень 2020 року зареєструвала емісійних цінних паперів на суму 65,95 млрд гривень.

Відомо, що в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, сума збільшилася на 43,47 млрд гривень більше. Такі дані надала Комісія з розвитку фондового ринку України.

Так, за звітний період Комісія зареєструвала 37 випусків акцій на суму 9,99 млрд гривень. У порівнянні з першим півріччям 2019 року, обсяг акцій збільшився на 5 млрд. Що стосується облігацій підприємств, то НКЦПФР за звітний період зареєструвала 53 випуску на суму 28,35 млрд гривень. У порівнянні з січнем-липнем 2019 року, обсяг випусків облігацій підприємств збільшився на 22 млрд гривень.

Інвестиційних сертифікатів пайових інвестиційних фондів було випущено на суму 2,2 млрд гривень, що на 61 млн гривень більше, ніж минулого року.

Нагадаємо, що НКЦПФР заявила про те, що В2В Jewelry потрапила в список скам-проектів, тобто тих, які підпадають під більш ретельну перевірку і є фінансово сумнівними.

Зокрема, Нацкомісія вирішила, що ця фінустанова є сумнівною і діє протиправно, а також звернулася до правоохоронних органів, щоб запобігти шахрайських дій і зловживань з боку фінансової компанії, яка цинічно обіцяла наївним громадянам 780% річних.

Раніше повідомлялося, що коли в Україні буде введена накопичувальна пенсійна система, всі кошти будуть вкладатися в землю і цінні папери.

У Міністерстві соціальної політики уточнили, що всі пенсійні накопичення будуть розкладатися за різними осередками. Це будуть цінні папери, депозити, банківські метали, нерухомість.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу