Після року карантинних обмежень та локдаунів в Україні продовжують закриватися ресторани, кафе і бари. За оцінками експертів, зараз можна говорити про те, що закрилося кожне п’ятий заклад. Також відомо, що найчастіше страждають ті з них, які пропонують вишукану кухню і розкішну атмосферу.
Тим часом навіть в локдаун виживають заклади громадського харчування, що пропонують різноманітну швидкоїжу, напівфабрикати та їжу на винос. При цьому самі ресторатори говорять про те, що потрібно шукати й пробувати нові формати, оскільки саме життя диктує нові правила.
Раніше повідомлялося про те, як в Ізраїлі відкрили мережу безконтакних ресторанів. Вони користуються попитом і пропонують відмінний асортимент страв своїм клієнтам.
Також ми писали, що 21 тисяча чиновників залишиться без роботи.