В Україні створять департамент податкових розслідувань

Поділитися:

В найближчому майбутньому при Державній податковій службі країни запрацює спеціальний департамент податкових розслідувань.

Про це 19 жовтня повідомив журналістам голова української Податкової служби Олексій Любченко.

Як повідомив глава ДПС, новий департамент податкових розслідувань створюється при центральному апараті ДПС. Він покликаний виявляти великих “ухильників” від податків державі, а також виявляти економічні схеми, завдяки яким не були заплачені податки.

Більш докладно глава ДПС повідомив наступне:

“Створюємо департамент податкових розслідувань – по суті це керуюча компанія з п’ятьма регіональними центрами обслуговування великих платників. Її завдання – виявляти схеми, знаходити ухилення. У складі департаменту – управління трансфертної освіти, тобто вся міжнародна діяльність, а також підрозділ центру галузевої компетенції – то є фахівці з вуглеводнів, ритейлу, будівництва “.

Новий департамент у складі ДПС буде займатися виключно аналітикою в його складі планується 31 територіальний орган. Великими ж платниками податків буду займатися 5 регіональних центрів: Київ, Харків, Одеса, Львів, а п’ятий виберуть серед Запоріжжя або Дніпра.

За словами Любченка, у ДПС вже є інформація по кожному місту. Глава ДПС повідомив, що після початку роботи департаменту податкових розслідувань, найбільше кадрових змін прийдеться на Дніпро, Запоріжжя, Одесу і Львів.

Нагадаємо, Державна податкова служба нашої країни створила свої територіальні органи, як окремі, відокремлені структури.

Також раніше ми повідомляли про те, що компанії-члени Європейської Бізнес Асоціації розкритикували проект держбюджету на 2021, зокрема, вважають категорично неприйнятним збільшення податків і

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу