В Україні почалася «чорна п’ятниця»

Поділитися:

«Чорна п’ятниця» — період шалених знижок. Традиційно вона розпочинається в останній вікенд листопада, але українські магазини вже тиждень пропонують своїм покупцям товари за «смачними» цінами. Головний розпродаж року – чудова можливість придбати подарунки на Новий рік, джинси улюбленого бренду або будь-що інше. Зазвичай знижки дозволяють зекономити.

Оскільки в Україні нині діє карантин вихідного дня, кожна крамниця вирішує для себе питання з початком періоду знижок, виходячи із своїх підрахунків. Ще деякий час тому експерти вважали, що головний розпродаж проходитиме в онлайн-форматі, але українці не можуть стриматись, адже за час карантину скучили за емоціями та вибором речей та подарунків офлайн.

Відомо також, шо українські магазини не завжди чесні по відношенню до покупців. Зокрема, товари зі знижками можуть коштувати дорожче, аніж були у період до настання розпродажу. Цьогоріч, як кажуть експерти, розраховувати на великі знижки не варто, адже бізнес постраждав через карантинні заходи, тож має надію хоч трохи відновити свій баланс прибутку.

Раніше повідомлялося про те, коли відновиться туристична галузь — свої прогнози надали експерти ринку туристичних послуг.

Також ми писали, що Китай вийшов на ринок товарів класу «люкс». Китай стане найбільшим світовим ринком з товарів класу «люкс» вже через 5 років. Такий прогноз оприлюднила консалтингова компанія Бейн-енд-Компані. При цьому майже половина витрат на предмети розкоші буде припадати саме на внутрішню цільову аудиторію – тобто громадян Піднебесної.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу