В РНБО розповіли про фінансування сектора оборони

Поділитися:

Апарат Ради національної безпеки і оборони України проаналізував результати відповідного фінансування сектору безпеки і оборони України протягом січня-червня 2021 року. Про це повідомили у прес-службі РНБО України.

«Фінансування сектору безпеки і оборони України за загальним фондом Держбюджету за цей період здійснено у повному обсязі відповідно до помісячного розпису асигнувань – 108 321,7 млн гривень», – йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією, за цей період до спеціального фонду Держбюджету надійшло понад 70,9% надходжень від річного плану.

Секретар РНБО зазначив, що матеріали до засідання РНБО з питання «Про пропозиції до проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік» по статтях, пов’язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України», мають бути підготовлені з урахуванням проведеного аналізу.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський ввів в дію відразу чотири рішення з боку Ради національної безпеки та оборони. Вказується, що серед головних рішень, лідер держави схвалив указ «Про невідкладні заходи щодо поглиблення інтеграції України до Організації Північноатлантичного договору».

Також ми писали, що Україна увійшла в Центр енергобезпеки при НАТО.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу