В Офісі Генпрокурора змінили прокурора у справі «Роттердам+»

Поділитися:

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова повідомляє, що була змушена замінити старшого групи прокурорів Віталія Пономаренка у кримінальній справі про можливі збитки від формули «Роттердам+». Вона пояснила, що останній – тричі намагався закрити справу.

За її словами, звернути увагу на відповідну справу її змусило те, що у ній немає ефективної робочої комунікації між Національним антикорупційним бюро і Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою.

9 квітня пресслужба Національного антикорупційного бюро повідомила, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура, в обличчі прокурора Пономаренка, вирішила закрити справу “Роттердам+”. Справу про зловживання у сфері енергетики НАБУ розслідувало більше чотирьох років. У бюро розкритикували таке рішення і пообіцяли суспільству в черговий раз оскаржити цей вердикт.

Раніше детективи з НАБУ розкрили таємницю походження формули «Роттердам+». За їхніми словами, вона була написана в офісі компанії ДТЕК, а після відправлена ​​на адресу НКРЕКП. У Нацкомісії з держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг її отримали електронною поштою.

Також ми писали, що Національне антикорупційне бюро позивається проти Антимонопольного комітету щодо справи «Роттердам+».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу