УЗ включили в трійку найбільш збиткових держпідприємств

Поділитися:

“Укрзалізниця” зі своєю сумою збитків в 11 мільйонів 772 тисячі грн посіла третє місце у рейтингу найбільш збиткових українських компаній. Його оприлюднено у системі Опендатабот. Список складено на основі результатів фінансової звітності українських підприємств за минулий рік.

Згідно з ним, лідирує Національна енергетична компанія “Укренерго”. Зазначається, що збитки у минулому році отримали близько 80 тисяч 150 українських компаній. І лише 38% українських підприємств отримали прибутки. Решта – працюють “у нуль”.

Серед прибуткових підприємств у 2020-му: “Оператор газотранспортної системи України”, агрокомпанія “Мрія Поділля” та “Південний гірничо-збагачувальний комбінат”.

Вказано, що головні критерії, за якими оцінюють фінансову звітність – виручка, прибуток, активи, а також фінансові зобов’язання.

Раніше повідомлялося, що Київський залізничний вокзал вирішили зацифрувати. На даному етапі є ідея, яка полягає в повній цифровізації. Пілотний проект послужить базою, на якій після буде створена сучасна система.

Також ми писали, що Одеський морвокзал піде в приватні руки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу