USAID має намір посилити боротьбу з корупцією

Поділитися:

Зосередитися на боротьбі з корупцією в Україні та інших державах мають намір в Агентстві США з міжнародного розвитку. Про це повідомила адміністратор Агентства Саманта Пауер.

«Протягом найближчих тижнів USAID створить антикорупційну оперативну групу, яка повинна активізувати, посилювати і інтегрувати антикорупційну роботу всього Агентства по боротьбі з корупцією в Україні та в інших місцях, грунтуючись на досвіді провідних внутрішніх і закордонних експертів», – сказала Пауер.

Так, ця оперативна група визначатиме антикорупційну політику США в інших державах, а також зможе створити механізм швидкого реагування для демократичних антикорупційних реформ.

«Ми проведемо всебічний аналіз наших програм, щоб визначити, як наша іноземна допомога – чи йде мова про судову реформу, або глобальні програми охорони здоров’я – може бути краще застосована для обмеження і попередження корупції», – зазначила дипломат.

Нагадаємо, що Україна отримала 155 млн доларів на розвиток, боротьбу з корупцією і протидію російської агресії від Сполучених штатів Америки. Відомо, що допомога була передана за допомогою Агентства з міжнародного розвитку (USAID).

Раніше повідомлялося, що в Агентстві США з міжнародного розвитку (USAID) оголосили про початок нового тендера. Йдеться про розробку спеціального посібника, яким буде регламентуватися розробка схем теплопостачання. Також відомо, що керівництво розроблятимуть в рамках допомоги Україні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу