Уряд вирішив показати скільки коштуватимуть бюджету нові закони

Поділитися:

Кабінет міністрів України запустив на сайті новий розділ “Взаємодія з Верховною Радою України”. Даний розділ пропонує всім, хто цікавиться громадянам побачити висновки уряду щодо законопроектів.

«З сьогоднішнього дня на Урядовому порталі можна ознайомитися з наявними висновками Кабінету Міністрів України, позиціями міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, до зареєстрованих у Верховній Раді України законопроектів, а також висновками Міністерства фінансів щодо їх впливу на показники бюджету», – повідомили в Кабміні .

Також відомо, що на порталі буде розміщуватися інформація про участь членів уряду, посадових осіб міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в пленарних засіданнях і засіданнях комітетів ВР.

Нагадаємо, що в умовах підвищеного інфікування українців на коронавірус країна все одно не може собі дозволити відновити тотальний карантин. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.

В країні негативна ситуація з коронавірусів продовжує розростатися з моменту минулого тижня, коли Україна стала на регулярній основі бити власні антирекорди по коронавірус.

Раніше повідомлялося, що уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова звернулася до Кабінету міністрів з проханням виділити 14,5 млн грн з Фонду боротьби з Covid-19. Про це йдеться в листі омбудсмена в КМУ. Денисова просить виділити 3,5 млн грн на створення офіційного сайту уповноваженого ВРУ з прав людини.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу