«Укроборонпром» заявив про готовність збільшити випуск оборонки

Поділитися:

Генеральний директор “Укроборонпрому” Юрій Гусєв заявив, що своєчасне і якісне забезпечення військовою технікою та озброєнням ВСУ є першочерговим завданням держконцерну.

Відомо, що державні оборонні підприємства, що входять до складу «Укроборонпром», готові виготовити вдвічі більше продукції, якщо буде така необхідність.

«З огляду на справляння військ країни-агресора до державного кордону України, Концерн розробив і направив підприємствам-учасникам план заходів, спрямованих на посилення нашої обороноздатності», – уточнив Гусєв.

Слід зазначити, що в 2020 році підприємства Укроборонпрому виконали державне оборонне замовлення на 100%, де кожен 5-й контракт – з випередженням графіка.

Крім того, в цілому обсяги виробництва в 2020 році склали 30,2 млрд грн. Однак потенціал державних оборонних підприємств значно більше.

Нагадаємо, що державний концерн «Укроборонпром» висловив ініціативу стати суб’єктом управління активами підприємства «Мотор Січ» для збереження його потенціалу. Про це свідчать дані прес-центру концерну.

Раніше повідомлялося, що «Укроборонпром» оприлюднив план створення в Києві індустріальних парків оборонно-промислової сфери. Про це повідомили в Міністерстві з питань стратегічних галузей промисловості.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу