Українцям розповіли про отримання субсидії

Поділитися:

Українці повинні отримувати субсидію протягом скількох днів після подання документів. Про це повідомили в Пенсійному фонді.

Так, структурний підрозділ з питань соціального захисту населення повинно прийняти рішення про призначення, відмову або передачу документів на розгляд комісії та проінформувати про це заявника протягом десяти календарних днів з моменту отримання документів від заявника і необхідних відомостей від інших органів. До того ж воно може зайняти певний час.

При цьому необхідні відомості за запитом органам соцзахисту подають: Державна податкова служба – про доходи осіб; Пенсійний фонд України – про доходи осіб та сплаті єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування; органи місцевого самоврядування або уповноважені ними органи – про склад зареєстрованих у приміщенні осіб; постачальниками комунальних послуг – про розмір цін і тарифів на ЖКП та платежі за такі послуги; інші органи відповідно до порядку надання житлових субсидій.

Раніше в Міністерстві соціальної політики розповіли про нюанси при розрахунку державної допомоги на оплату комунальних послуг – субсидії.

Там зазначають, що сума допомоги розраховується індивідуально, яка, в основному, залежить від доходів сім’ї.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу