Українцям можуть повернути обов’язковий техогляд

Поділитися:

У зв’язку з інформацією про те, що українців хочуть знову зобов’язати проходити техогляд, важливо повноцінно підготуватися до цього і врахувати всі фактори, на які обов’язково звернуть увагу.

Такі поширені елементи автомобіля, як патьоки мастила, антифризу або акумуляторної рідини – вагомі причини, через які техогляд можна не пройти. З необхідного, ще повинен бути встановлений каталітичний нейтралізатор газу, що відходить.

Чимало уваги приділятимуть і стану гальм. Гальмівні колодки – найважливіша система у механізмі автомобіля, тому вони мають працювати бездоганно.

Також на техогляді не оминуть сторони освітлювальні прилади, відповідність шин заводським налаштуванням, наявність вогнегасника та аптечки. Остання буде обов’язково оглянута на наявність усіх відповідних ПДР медикаментів та їх терміни придатності.

Раніше ми вже повідомляли, що згідно із законопроектом Мінінфраструктури процес огляду займатиме близько години, з фото- та відеофіксацією на кожному етапі процесу — для запобігання корупції.

Також, в Україні впали продажі нових автомобілів. За січень було продано лише 5,3 тисячі нових легкових машин.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу