Українці активно переводять гроші російським родичам

Поділитися:

Українців найбільше балують грошима з Італії та США. Найбільші суми і загальна цифра найбільше в заробітчан з США, а самі українці найбільше переказують грошей в Росію. Статистику надав Національний банк України.

Відзначається, що обсяг грошових коштів по міжнародних переказів впав через карантин скоротився в період карантину, але все ж залишився на високому рівні. Загальна сума переказів в Україну склав $5,36 млрд в перерахунку. При цьому перекладів стало більше влітку, загальна сума — 856 млн доларів.

З України ж вислали за все 264 млн доларів. Країни-лідери по одержувачам: Росія, Грузія, Азербайджан, Туреччина і Польща.

Нагадаємо, в Національному банку України ввели нову монету номіналом в десять гривень, яка за своєю стилістикою присвячена Повітряним силам Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-служба Національного банку.

Також на 2020 рік Національний банк України знизив свої очікування щодо зростання державного боргу. У звіті за липень Нацбанк змінив очікування в бік погіршення до 62 відсотка валового внутрішнього продукту (ВВП).

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ