Український стартап отримав 5 млн доларів для розвитку в Польщі

Поділитися:

Онлайн-платформа, створена українцями, стала власницею 5 мільйонів інвестицій. Вони отримані від Horizon Capital і підуть на розширення і більший радіус дії польського ринку.

Сервіс Liki24 — український стартап, він працює на польському ринку, починаючи з червня 2020 року, і показує відмінні результати.

Як відомо, що це не перший великий приплив інвестицій. Зокрема, рік тому стартап вже залучав мільйон, щоправда минулого разу це були кошти цілої групи компаній — Mission Tech, Genesis Investments, TA Ventures, iClub.

Роком заснування платформи вважають 2107. Вона була створена та зібрана на базі власної розробки — спочатку з’явилося програмне забезпечення. Воно інтегрувало в собі ERP-системи аптек, а також платформа «розумна», адже вона одночасно проводить аналіз наявності ліків в режимі «тут і зараз», ціни на них, а ще прокладає оптимальні маршрути для кур’єрів.

Станом на зараз до неї під’єднано більш як 5 тис. аптек. Через платформу вже оформлено півмільйона замовлень.

Раніше повідомлялося про те, що залучення інвестицій в Україні спроститься за рахунок закону № 738-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення залучення інвестицій і впровадження нових фінінструментів», який президент України підписав 19 червня поточного року.

Також ми писали про те, що до Кабінету міністрів України вважає доцільною цілодобову роботу аптек.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу