Українські компанії працюють з Росією, не дивлячись на санкції

Поділитися:

Військова агресія між Україною і Російською Федерацією не завадила останній збільшити свій вплив на ринку українського бізнесу, незважаючи на санкції та війну. Про це свідчать дані дослідження YouControl.

За динним відомства, зараз колосальне число кампаній продовжує свою співпрацю з Україною, а частина вітчизняних підприємств як і раніше підтримує економічні взаємини з країною-агресором.

На даний момент найбільше таких підприємств дислокується в Києві, а також в ряді центральних і південних куточків країни. В одному лише Києві таких підприємств налічується близько 700 компаній.

По закінченню останнього десятку років спостережень, негативні тенденції щодо збільшення російського бізнесу фіксуються в Закарпатській, Черкаській, Сумській, Чернігівській і Кіровоградській областях.

Більш того, зараз з РФ співпрацює навіть ряд державних підприємств України.

Нещодавно компанія «Укрзалізниця» закупила 210 вагонів у російської компанії АТ «Русагротранс», які майже всі 1983 року випуску і у яких закінчився нормативний термін експлуатації. Україна незабаром отримає металобрухт у вигляді ще 329 вагонів.

Також росіяни заробили 5 млрд. доларів на окупації частини територій Сходу України: на території самопроголошених «ЛДНР» фіксується масовий вивіз вугілля.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ