Українське зерно користується попитом в Єгипті

Поділитися:

У прес-службі Офісу Президента розповіли про те, як пройшла зустріч українського уряду з новім послом Арабської Республіки Єгипет в Україні.

Відомо, що заступник керівника Офісу Президента обговорював з послом можливості збільшення експорту української продукції і проекти в промисловості і інфраструктури.

Слід зазначити, що співрозмовники позитивно відзначили той факт, що, попри пандемію, Україні та Єгипту вдалося зберегти високу динаміку двосторонніх контактів. Крім цього, чиновники також обмінялися думками щодо шляхів активізації співробітництва в сферах торгівлі, промисловості, освіти, космосу, охорони здоров’я.

“У ході бесіди було наголошено на необхідності реалізації проектів українських підприємств в АРЄ в промисловості і інфраструктури. Заступник керівника Офісу Президента зазначив наявний потенціал до збільшення обсягів експорту вітчизняної продукції не тільки в Єгипет, а й в інші країни Африки”, – розповіли в прес-службі офісу Президента.

Нагадаємо, що в Європейській Бізнес Асоціації (ЄБА) відкрито виступили проти державного регулювання цін на зерно в Україні. За словами представника організації, на даний момент вона, держрегуляція, суперечить озвученій державній стратегії і шкодить економіці країни.

Раніше повідомлялося, що в 2020 році Україна продасть на експорт Єгипту близько 1 тонни української пшениці. Такі дані озвучив старший консультант по зернових ринків Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (FAO) Мухамед Реда Ельгаммал.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу