Україна стане транзитом між Європою і Китаєм

Поділитися:

Представники України та Китаю обговорили обопільні перспективи розвитку економічної та туристичної сфери бізнесу. Про це повідомляє міністр Кабінету Міністрів України у своєму Telegram.

Чиновник зазначає, що вів перемовини на цю тему з уповноваженим послом Китайської Народної Республіки в Україні Фань Сяньжунем.

За підсумками діалогу Україна підтвердила свої наміри стати країною, яка зможе виконувати функцію транзиту між Європою і Китаєм.

«Запровадивши туристичний Безвізові, наша країна готова стати транзитом між Європою і Китаєм. Ми з великою гостинністю також будемо раді бачити туристів в Україну “, – написав чиновник, підкресливши, що український авіаринок цілком готовий до таких змін.

При цьому попередніми пунктами для такого співробітництва чиновник назвав міста Київ, Львів та Одесу.

Нагадаємо, що в рамках шостого за рахунком засідання української та китайської комісій відносно торгово-економічного співробітництва країни домовилися продовжити активну взаємовигідне співробітництво в контексті лібералізації торгівлі.

Одним з питань до обговорення стали теми не тільки щодо збільшення обсягів торгівлі, а й з приводу диверсифікації товарної номенклатури двосторонньої торгівлі та в цілому потрапляння української продукції на ринки Китаю.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу