Україна працюватиме над створенням ЗВТ з В’єтнамом

Поділитися:

Наша країна разом з В’єтнамом вибудовує зону вільної торгівлі (ЗВТ). Обидві держави поновили роботу над відповідним договором. Про це у соціальній мережі у понеділок, 25 січня, розповів заступник міністра економіки – торговий представник України Тарас Качка.

Як повідомив Тарас Качка, 25 січня 2021 року відбулося засідання спільної міжурядової комісії двох країн – В‘єтнаму та України. На цьому засіданні сторони вирішили поновити роботу над договором про зону вільної торгівлі. На думку торгового представника нашої держави, поточного року слід очікувати й виходу на формальний процес безпосередніх перемовин.

Окрім того, за словами заступника міністра економіки, на завершальній стадії знаходяться угоди між Україною та В‘єтнамом зі спільних заходів у лікуванні тварин та карантині  рослин. Щодо останнього, то Україна співпрацюватиме з В‘єтнамом у запровадженні санітарних мір проти проникнення до наших обох держав небезпечних шкідників, збудників хвороб, бур‘янів та інших шкідливих організмів, яких немає на території України та В‘єтнаму.

Нагадаємо, Україна та Ізраїль вступили в зону вільної економічної торгівлі.

Також раніше повідомлялося, що Україна на даний час має перемовини з Великою Британією з приводу створення зони вільної економічної торгівлі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу