Україна починає співпрацювати з Казахстаном в 5 сферах

Поділитися:

У Міністерстві закордонних справ розповіли, що в Києві відбувся українсько-казахстанський інвестиційний форум.

Відомо, що сторони ідентифікували 5 ключових сфер співробітництва в інвестиційній сфері: інфраструктура, енергетика, космос, сільське господарство і транспорт.

“Приємно вражений прогресивним досвідом Казахстану в створенні сприятливих умов для ведення бізнесу та залучення інвестицій. Подальші скоординовані кроки урядів України і Казахстану можуть істотно поліпшити грунт для реалізації інвестиційних проектів по обидва боки в різних галузях промисловості”, – відзначили в МЗС України.

Нагадаємо, що заступник міністра закордонних справ України Дмитро Сеник окреслив ситуацію навколо співпраці України та Ізраїлю в економічній сфері. Недавня ситуація з хасидами, які намагалися потрапити в Україну через інші держави і були змушені повернутися додому після марних спроб, не зробила впливу на відносини двох країн.

Раніше повідомлялося, що Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зробив заяву, в якому поспішив заспокоїти українців. Незважаючи на безліч різних відомостей в українських ЗМІ, безвізового режиму на даний момент нічого не загрожує.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ